Vrati se na početak

Kakva je ovo aktivacija?

Slušaj, gomila divnih ljudi je kupilo ulaznice za EXIT tokom pretprodaje, ZAKLJUČNO SA 17. januarom 2020. Ako si jedna od tih super osoba, bravo! Hvala ti. Kao vernom kupcu odlučili smo da ti omogućimo besplatan ulaz na SEA STAR FESTIVAL! Da, volimo poklone i da poklanjamo, manje-više smo festivalski ekvivalent Opre Vinfri.

Gde je caka? U tome što tvoja EXIT ulaznica mora da se aktivira da bi ti omogućila besplatan ulaz na SEA STAR FESTIVAL. Ako je ne aktiviraš, ništa od poklona, tvoja ulaznica za EXIT će ostati samo ulaznica za EXIT FESTIVAL. A to znači da kad dođeš na SEA STAR FESTIVAL nećeš moći da uđeš na festival. A to je baš bezveze, i voleli bismo da se to ne desi. Tako da, molimo te, aktiviraj ulaznicu. Traje pet minuta i prelako je.

 

Kako da aktiviram svoju besplatnu SEA STAR FESTIVAL ulaznicu?

Prvo, da li je EXIT ulaznica koju imaš kupljena ZAKLJUČNO SA 17. januarom 2020? Ako da, super! Aktiviraj svoju besplatnu SEA STAR FESTIVAL ulaznicu na ultra prosti sledeći način:

Korak 1
Napravi nalog na ovom sajtu. Uzgred, jedan registrovani korisnik može da aktivira samo jednu ulaznicu za SEA STAR FESTIVAL! Što znači ako imaš više ulaznica, moraš da okupiš ekipu za koju si ih kupio i zamoliš ih da se svi registruju i aktiviraju ulaznice zasebno. Hvala! I još nešto, nalog koji si eventualno kreirao da bi aktivirao SEA DANCE festival ulaznicu ne važi za ovu aktivaciju, moraš kreirati nov. Možeš koristiti istu mejl adresu.

Korak 2
Potvrdi svoj nalog. Nakon registracije biće ti poslat mejl sa linkom na koji moraš da klikneš kako bismo potvrdili da si to zapravo ti, i da si čovek. Spam botovi su notorni fanovi muzičkih festivala i skaču na prvu priliku da dođu na EXIT i ostale festivale. Voleli bismo ako oni ne bi došli, iz razumljivih razloga.

Korak 3
Prijavi se. Da. Što bi rekli mladi, "uloguj se."

Korak 4
Unesi tekstualnu vrednost bar koda. To je onaj broj ispod/iznad vertikalnih linija. Potom posmatraj kako naši volšebni serveri magično aktiviraju ulaznicu.

Korak 5
Počasti se nečim lepim jer je aktivacija gotova! Bravo! Poslaćemo ti mejl potvrde ako je sve prošlo kako valja.

 

Zaštita ličnih podataka

Lični podaci prikupljeni tokom procesa registracije biće iskorišćeni isključivo za statističku obradu od strane organizatora Exit Festivala. Mejl adresa koju si ostavio može biti iskorišćena za slanje mejlova sa informacijama o Exit Festivalu i ostalim događajima povezanim sa Exitom. Lični podaci neće biti dostupni trećim licima niti će biti predmet prodaje.

 

Nešto ne štima, šta da radim?

Ukoliko ne možeš da aktiviraš ulaznicu, probaj:

  1. Unesi bar kod ponovo :) Možda se slučajno izgubio broj u prekucavanju.
  2. Proveri da li barkod koji unosiš nije već prethodno aktiviran. Naš sistem će ti reći ako je to u pitanju, ali proveri i kod sebe za svaki slučaj.
  3. Proveri da li je tvoja ulaznica kupljena ZAKLJUČNO SA 17. januarom 2020.
  4. Kad jaganjci utihnu - ako ništa nije pomoglo, piši nam i potrudićemo se da rešimo problem :)